info@laborexpert.hu
Kapcsolat
 

Integrált vállalatirányítási és laboratóriumi információs rendszer bevezetése és hardverek beszerzése

A projekt az Európai Unió hozzájárulásával az "'Integrált vállalatirányítási és laboratóriumi információs rendszer bevezetése és hardverek beszerzése' Közép-Magyarországi Operatív Program" alap finaszírozásában készült.

Cégünk a Laborexpert Kft. a Közép-Magyarországi Operatív Program keretén belül az "Integrált vállalatirányítási és laboratóriumi információs rendszer bevezetése és hardverek beszerzése" pályázaton a projekt nettó elszámolható összköltségének (60.910.000 Ft.-nak) a 32,83%-át, azaz 19.996.753 Ft támogatást nyert.
A támogatási összegből egy új Vállalatirányítási Rendszer kerül kiépítésre, mely felváltja a jelenleg csak részlegesen működő, alapvetően bizonytalan informatikai rendszert, továbbá olyan egyedi fejlesztés, mely teljes mértékben a cég igényei szerint kerül kialakításra. Célunk a cég környezettudatos fejlesztésével összhangban a teljes irodaautomatizálás a papír alapú dokumentációt, ezáltal a papírfelhasználást minimálisra csökkenteni. A cég új, humán laboratóriumi szolgáltatási tevékenységéhez szükséges egy korszerű, egyedi fejlesztésű Laboratóriumi Információs Rendszer kialakítása is valamint egy új immunkémiai automata beszerzése a humán laboratóriumi vizsgáltatok elvégzéséhez.

 

Laborexpert Kft.
2049 Diósd, Álmos fejedelem u 27.
Tel.: 06-1-424-0960
Fax: 06-1-226-2064
E-mail: info@laborexpert.hu

MAG-Magyar Gazdaságfejlesztési Központ Zrt.
Budapest 1139 Váci út 83., Center Point 2. irodaház

Nemzeti Fejlesztési Ügynökség ( www.nfu.hu )
Irányító Hatóság és a Közreműködő Szervezet ( www.magzrt.hu )

LEGFRISSEBB HÍREINK

Restandardizált LIAISON Testosteone készletek júliustól

2013-05-16

A LIAISON analizátor családhoz (LIAISON, LIAISON XL) tartozó LIAISON Testosterone készleteket a DiaSorin restandardizálta. 2013. július hónaptól kizárólag az új készleteket áll módunkban szállítani.
tovább...

RAAS információs kiadvány

2013-05-16

A Laborexpert Kft. új kiadványa a Renin-Angiotenzin-Aldoszteron rendszer és klinikai vizsgálata már elérhető honlapunkon a Kiadványaink menüpontban.
tovább...

Laborexpert rendezvény

2013-05-15

A Laborexpert Kft. 2013. május 16-17-én rendezi meg "Új lehetőségek és kihívások a laboratóriumi diagnosztikában" című rendezvényét.
tovább...

DiaLog – DiaSorin termékek információs oldala

2012-09-18

2012. szeptemberétől a DiaSorin új adatközlő rendszert indított útjára: DiaLog. Termékleírások, biztonsági adatlapok, LIAISON és LXL metodika fájlok egy helyen.


tovább...

Termékleírás a DiaLog oldalon

2012-09-18

A DiaLog oldalon mindig a legfrissebb termékleírásokat találhatja meg, akár magyar, akár más nyelven


tovább...
További hírek →
Minden jog fenntartva NordenskjOld Design Kft. 2012 - Laborexpert Kft.