info@laborexpert.hu
Kapcsolat
 

Gyermekkori normál tartomány meghatározás kutatási projekt

2012-09-16

A Heim Pál Gyermekkórház Központi Laboratóriuma, a Laborexpert Kft., valamint a Daganatos Gyermekekért Alapítvány összefogásával új kutatási projekt indult el.

A Heim Pál Gyermekkórház Központi Laboratóriuma, a Laborexpert Kft., valamint a Daganatos Gyermekekért Alapítvány összefogásával új kutatási projekt indult el. Az általunk forgalmazott LIAISON Timidin-kináz (TK) új,korszerű lehetőséget biztosít elsősorban hematológiai daganatos kórképek diagnosztikájában és nyomon követésében.
A kutatásban azt a célt tűztük ki, hogy egyedülálló módon nemenként és korcsoportonként határozzuk meg a normál TK-koncentráció alsó és felső elfogadhatósági határát. Ezzel megkönnyítve a korai diagnózis felállítását és a megfelelő nyomon követést a jövő nemzedéke esetén is.
Bővebben a Studium & Practicum Független Gyógyszerészeti folyóírat foglalta össze a kutatás részleteit, melyet teljes egészében az alábbi linken lehet elolvasni, letölteni:

A cikk első oldala A cikk második oldala

A kutatással kapcsolatban televíziós riport is készült, melyet itt tekintheti meg.

LEGFRISSEBB HÍREINK

Restandardizált LIAISON Testosteone készletek júliustól

2013-05-16

A LIAISON analizátor családhoz (LIAISON, LIAISON XL) tartozó LIAISON Testosterone készleteket a DiaSorin restandardizálta. 2013. július hónaptól kizárólag az új készleteket áll módunkban szállítani.
tovább...

RAAS információs kiadvány

2013-05-16

A Laborexpert Kft. új kiadványa a Renin-Angiotenzin-Aldoszteron rendszer és klinikai vizsgálata már elérhető honlapunkon a Kiadványaink menüpontban.
tovább...

Laborexpert rendezvény

2013-05-15

A Laborexpert Kft. 2013. május 16-17-én rendezi meg "Új lehetőségek és kihívások a laboratóriumi diagnosztikában" című rendezvényét.
tovább...

DiaLog – DiaSorin termékek információs oldala

2012-09-18

2012. szeptemberétől a DiaSorin új adatközlő rendszert indított útjára: DiaLog. Termékleírások, biztonsági adatlapok, LIAISON és LXL metodika fájlok egy helyen.


tovább...

Termékleírás a DiaLog oldalon

2012-09-18

A DiaLog oldalon mindig a legfrissebb termékleírásokat találhatja meg, akár magyar, akár más nyelven


tovább...
További hírek →
Minden jog fenntartva NordenskjOld Design Kft. 2012 - Laborexpert Kft.