info@laborexpert.hu
Kapcsolat
 

A LIAISON® XL új fejlesztés a megbízhatóbb, gyorsabb eredményközlés biztosítására

Folyamatok, reagensek és fogyóeszközök állapotának nyomon követésével, valamint az összes munkafázisra kiterjedő optikai és nyomásérzékelős kontrollal még nagyobb hatékonyságot és megbízhatóságot biztosít.

Az új műszaki megoldások és alkatrészek alkalmazása tovább növeli a rendszer megbízhatóságát és hozzájárul a minőség javulásához: eldobható pipetta hegyek, amelyek megakadályozzák minta átviteli szennyezést, alvadék felderítése, bemérések érzékelőkkel történő ellenőrzése, egy üregű küvetta.

Napi karbantartás nem szükséges. A rendszer tájékoztatja a felhasználót, ha a karbantartás esedékes és a felhasználó engedélyével automatikusan végrehajtja (heti és havi karbantartás).

A reagens integrálokban valamennyi komponens felhasználásra kész. A nagy számú reagens befogadására alkalmas reagens tér (25 integrálok) valamint a nagy mennyiségű fogyóeszköz betöltési lehetőség biztosítja a megnövekedett beavatkozás nélküli időt (walk away time). A legtöbb vizsgálat esetén a kalibrátorok a reagens integrálban vannak.

A LIAISON ® XL felismeri a reagens térbe elhelyezett integrál pozícióját, állapotát, lejárati idejét és LOT-számát (RF-Tag chip technológia). Minden információ automatikusan frissül a folyamat során.

A LIAISON ® XL termékpalettája széles skáláját kínálja a immunoassay specialitásoknak. Az alkalmazott "Flash" kemilumineszcens technológiában (CLIA) a paramágneses mikroszemcse szilárd fázisú (MP). A LIAISON ®ugyanezt a technológiát alkalmazza.

 

Eredményközlés minősége

Valamennyi a feldolgozás folyamán kritikus folyamat monitorozott és nyomon követhető, ezzel biztosítva az eredményközlés még magasabb minőségi követelményeinek való megfelelést.

 

Nagy teljesítmény

A LIAISON ® XL teljesítménye 50-90%-kal nagyobb, mint a LIAISON ® rendszeren elérhető maximális teljesítmény (assay függő). A teljesítmény javulás elsősorban a két-lépéses assay-k feldolgozása esetén figyelhető meg.

 

Nagy kapacitású reagens tér

A közepes és nagy laborok igényeit is megfelelően kielégíti a 25 reagens elhelyezésére alkalmas megnövelt reagens tér.

 

Megnövekedett walk-away time

A rendszer lehetőséget ad a felhasználónak a rendelkezésére álló fogyóeszköz erőforrások felmérésére, biztosítva, hogy növelje a készleteket a mérések megkezdése előtt.

 

Távoli hozzáférés

Biztonságos Internetes kapcsolaton keresztül a szerviz és vevőszolgálat a felhasználó engedélyével közvetlenül hozzáférhet a LIAISON ® XL rendszerhez, ezzel biztosítva a gyorsabb, hatékonyabb probléma megoldást.

 

Biztonsági fejlesztések

Egyetlen üregű reakció modulok és eldobható pipetta hegyek használatával az átviteli szennyezésből adódó valamennyi hiba kiküszöbölésre került.

 

Egyszerűsödött karbantartás

A szoftver irányított karbantartási programja segíti a felhasználót, hogy egyszerűen elvégezze a komplex karbantartási feladatokat. Megszűnt a napi karbantartás. A karbantartások esedékességét a szoftver figyeli és jelzi a felhasználó számára.

 

Kompatibilitás LIAISON ® analizátorral

LIAISON ® XL reagensei és termékpalettája összhangban van LIAISON ® rendszerével.


PDF formátum

LEGFRISSEBB HÍREINK

Restandardizált LIAISON Testosteone készletek júliustól

2013-05-16

A LIAISON analizátor családhoz (LIAISON, LIAISON XL) tartozó LIAISON Testosterone készleteket a DiaSorin restandardizálta. 2013. július hónaptól kizárólag az új készleteket áll módunkban szállítani.
tovább...

RAAS információs kiadvány

2013-05-16

A Laborexpert Kft. új kiadványa a Renin-Angiotenzin-Aldoszteron rendszer és klinikai vizsgálata már elérhető honlapunkon a Kiadványaink menüpontban.
tovább...

Laborexpert rendezvény

2013-05-15

A Laborexpert Kft. 2013. május 16-17-én rendezi meg "Új lehetőségek és kihívások a laboratóriumi diagnosztikában" című rendezvényét.
tovább...

DiaLog – DiaSorin termékek információs oldala

2012-09-18

2012. szeptemberétől a DiaSorin új adatközlő rendszert indított útjára: DiaLog. Termékleírások, biztonsági adatlapok, LIAISON és LXL metodika fájlok egy helyen.


tovább...

Termékleírás a DiaLog oldalon

2012-09-18

A DiaLog oldalon mindig a legfrissebb termékleírásokat találhatja meg, akár magyar, akár más nyelven


tovább...
További hírek →
Minden jog fenntartva NordenskjOld Design Kft. 2012 - Laborexpert Kft.